Caută
Close this search box.

Discuţiile despre abuzul în serviciu revin în prim-plan. Procurorul general: Nu e nevoie de prag

Pragul pentru abuzul în serviciu revine în atenţia publică.

Ministrul interimar al Justiţiei, Tudorel Toader, propune o nouă rundă de dezbateri publice pe această temă, în timp ce procurorul general al României, Augustin Lazăr, este de părere că acest subiect trebuie închis și că nu este nevoie de prag pentru abuzul în serviciu.

„Există un punct de vedere al Ministerului Public, e pus pe site. Noi suntem de părere că nu trebuie nici un prag și e foarte clar, așa cum a fost făcută propunerea prima dată de Ministerul Justiției, e o propunere pe care o susținem”, a spus Augustin Lazăr.

„Am declanșat două dezbateri publice. Mâine va fi prima dezbatere cu societatea civilă, acolo vom discuta soluțiile posibile”, a spus Tudorel Toader, citat de digi24.ro.

Un răspuns

  1. Dar despre abuzul si dictatura pe virtual?:

    Ciprian Fodor de la MISA mi-a făcut plângere penală şi a pierdut.
    Jun 27th, 2017 by MR(mihai rapcea)
    Povesteam şi cu alte ocazii că cei de la MISA se comportă ca nişte sectanţi autentici, în genul scientologiei, formulând plângeri şi dând în judecată orice fost cursant care are curajul să spună adevărul despre ce se întâmplă în realitate acolo.
    Tehnica asta a pumnului în gură funcţionează cu succes la…”
    ___––____E tare de tot chestia cu datul in judecata si pumnul in gura: parca asa ai procedat tu cu mine, m-ai interzis pe pagina*** si- mai tarziu- m-ai amenintat cu un proces, si inca in USA…Tu ai pierdut a priori, pentru ca nici nu ai avut curaj sa-l initiezi…(***si inca la porunca celor pe care-i criticam, apoi ai uneltit sa fiu barat si pe Flamura Verde.Bravos! Cand iti deschizi firma la Londra, englezii au mare nevoie de mardeiasi si recuperatori)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri