Caută
Close this search box.

Femeia care susține că este fiica lui Dalí: ”Testul ADN va spune adevărul”

Pilar Abel, femeia care se zbate să fie recunoscută ca fiica lui Salvador Dalí, a asigurat luni, după ce a aflat că judecătoarea care instrumentează cazul a cerut exhumarea rămășițelor pictorului spaniol, că testul „ADN va spune adevărul”, relatează EFE.

„Vreau să știu cine sunt”, a spus Abel care asigură că este fiica lui Salvador Dalí. Potrivit spuselor sale, mama ei a lucrat pentru o familie care își petrecea vacanțele în Cadaques, în apropiere de locul în care celebrul pictor avea o locuință.

În acea perioadă, Salvador Dali era căsătorit cu Gala. Cuplul nu a avut copii.

Pilar Abel, născută la Figueras (Girona) în 1956, este convinsă că „totul va merge foarte repede”, având în vedere că termenul de judecată este fixat la jumătatea lunii septembrie, reamintește Agerpres.

Ea a recunoscut că decizia de exhumare a rămășițelor artistului a fost „o mare surpriză” și a amintit că s-a supus deja la două teste de paternitate ale cărei rezultate nu le cunoaște.

Prima a fost la un laborator din Sebastián de los Reyes (Madrid), în iulie 2007, la care au fost folosite fire de păr și țesut capilar rămase lipite pe o mască de ghips pe care pictorul și-a făcut-o înainte să moară.

Al doilea test a avut loc la Paris, la 6 decembrie 2007, în biroul lui Robert Descharnes, colaborator și biograf al lui Dalí, pentru a compara mostrele de ADN ale artistului cu cele ale lui Pilar Abel.

„Nu sunt nebună, cer o recunoaștere”, a conchis Abel în legătură cu acest caz în care a intervenit și Fundația Gala-Dalí, care a anunțat deja că va face recurs la decizia de exhumare a rămășițelor artistului spaniol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri