Caută
Close this search box.

Fostul deputat, Cristian Boureanu, acuzat de ultraj după ce a lovit doi polițiști

Cristian Boureanu, fost deputat, a insultat și lovit, vineri, în jurul orei 1, doi polițiști de la Poliția Rutieră. Maşina i-a fost oprită în București, în zona Pieţei Charles de Gaulle, iar după ce şoferul a fost legitimat şi i s-au înapoiat actele, Boureanu a insultat poliţiştii, unuia dintre ei i-a prins degetele la portieră, lovindu-l apoi cu genunchiul. Poliţistul agresat are entorsă la o mână şi degetul mijlociu de la cealaltă mână fracturat.

„La solicitarea poliţiştilor de a se calma, acesta l-a lovit pe un poliţist cu piciorul în zona inghinală si i-a prins mâna în portiera autoturismului. Bărbatul a fost imobilizat, încătuşat şi condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări. În cauză se efectuează  cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj”, anunţă un comunicat al Poliției.

Boureanu, aflat în stare de ebrietate, a fost încătuşat şi dus la sediul Brigăzii de Poliţie Rutieră la audieri. Pe lumele său a fost  deschis dosar penal. Din cauza alcoolului,  i s-a făcut rău în timpul audierilor, fiind transportat la spital cu o ambulanţă SMURD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri