Caută
Close this search box.

Fotografii cu Iohannis și soția lui, înainte de întâlnirea cu Trump

Trimisul special MagnaNews.ro la Washington, Adrian Fundeneanu, a surprins în fotografiile de mai jos, momentele din cadrul întâlnirii de miercuri a președintelui Klaus Iohannis cu membrii comunității românilor din SUA.

Șeful statului le-a mulțumit românilor pentru implicarea în dezvoltarea parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite ale Americii.

Președinele României a subliniat, de asemenea, și importanța comunității românești din Statele Unite în dezvoltarea României.

Iohannis a mai punctat și necesitatea unei viziuni integratoare de termen lung cu prilejul Centenarului Marii Uniri, încurajând, totodată, membrii comunității românilor din Statele Unite să nu își piardă identitatea și limba.

Klaus Iohannis a participat, miercuri, la o întâlnire cu membri ai comunității românilor din Washington D.C., organizată la Ambasada României din capitala SUA.

La întâlnirea cu membrii comunității române au mai participat soția președintelui român, Carmen Iohannis, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans G. Klemm, fostul ambasador al Statelor Unite ale Americii la București Mark Gitenstein, consilierii prezidențiali Dan-Andrei Muraru și Bogdan Aurescu, precum și șeful SRI, Eduard Hellvig.

Galerie foto:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri