Caută
Close this search box.

Ilie Năstase: Halep are mari şanse să câştige Roland Garros. Merg la Paris dacă ajunge în finală

Ilie Năstase a declarat, marţi, că Simona Halep are mari şanse să câştige turneul de la Roland Garros, având în vedere forma bună în care se află sportiva română. El a adăugat că se va duce la Paris dacă Halep ajunge în finală.

„Are un parcurs bun, de la Madrid a început să joace foarte bine. Mai sunt două-trei meciuri şi în forma în care este cred că are mari şanse să câştige turneul. E greu să spun ce contracandidate are, important este că ea e în formă. Cele care erau mai puternice, Kerber şi Buburuza – Muguruza sau cum o cheamă pe fata aia, au ieşit şi s-a făcut cale liberă.

Mă voi duce la Roland Garros dacă ea va ajunge în finală. Trebuie să o lăsăm să joace meciurile, a spus-o şi ea. Noi ne dorim să facem pronosticuri, dar trebuie s-o luăm încet, când va fi în finală poate putem face un pronostic despre locul 1”, a declarat Năstase, potrivit news.ro.

Ilie Năstase a fost prezent, marţi seară, la gala-spectacol „Istoria Continuă”, dedicată împlinirii a 70 de ani de la înfiinţarea CSA Steaua. El a venit la gală îmbrăcat în costum militar:

„Îmi fac uniformă nouă la un an doi, pentru că asta înseamnă Steaua”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri