Caută
Close this search box.

Mișcare de ultimă oră a lui Iohannis în SUA! Nu s-a mai întâmplat asta NICIODATĂ!

O schimbare de ultimă oră în programul președintelui Iohannis în SUA. Deși inițial se anunțase că, după întâlnirea cu Donald Trump, președintele României va susține o declarație de presă la ambasadă, până la urmă Iohannis și omologul său american vor susține o declarație comună de presă la Casa Albă. Declarația va fi susținută la ora locală 14.45, ora Americii, 21.45 ora României.

Preşedintele României se întâlneşte vineri, la Washington, cu omologul său american, Donald Trump, şi cu secretarul de stat american Rex Tilerson. Potrivit agendei, preşedintele Iohannis se va întâlni vineri, la Departamentul de stat, cu secretarul de stat Rex Tillerson, iar apoi va fi primit la Casa Albă de omologul său american, Donald Trump, cu care va avea convorbiri tete-a-tete şi oficiale.Este pentru prima dată când un președinte al României susține o conferință de presă comună cu omologul său american la Casa Albă!

4 răspunsuri

  1. ,,Convorbirile oficiale dintre cei doi preşedinţi culminează cu „Declaraţia Comună a preşedintelui Consiliului de stat al Republicii Socialiste România, Nicolae Ceauşescu, şi a preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Richard Nixon”, semnată în cadrul unei Solemnităţi petrecute în sala de şedinţe a Guvernului american. Sunt prezenţi membri de seamă ai Guvernului SUA, în frunte cu Henry Kissinger.”
    https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/o-vizita-in-sua-cum-nici-un-sef-de-stat-roman-nu-va-mai-avea

  2. Cum sa nu se mai intâmple niciodata? Vorbiti in necunostiința de cauză. Așa cum a fost Ceaușescu, au fost mmente când a prezentat interes pentru America

  3. Pai ce credeti domnule Hamnibal ca mas-media isi permite sa spuna ca si Ceausescu a prezentat interes in SUA? Nici decum Iohannis este unicul si nemaipomenitul.De fapt ce a fost inainte de 89 nu are nici o importanta cam asa se exprima presa actuala

  4. Calitatea jurnalistilor de azi! Absolventii de facultati(fabrici de diplome) private :Titi Brincoveanu, Hopa Maiorescu, Spiru Hamlet, Romanao-Africana s.a. profesionisti de mari ,,succesuri”!
    NUSTIMISTORIE, NUSTIMNIMICDESPRENOI. NUSTIMNIMICDESPRENOI, NEMANIPULEAZATOTI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri