Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan şi-a anunţat demisia: Dacă USR revine asupra deciziei privind familia, mă întorc în partid

Nicușor Dan

Nicuşor Dan a afirmat, joi, că pleacă din USR întrucât nu a putut respecta promisiunea făcută celor pe care i-a convins să intre în partid, potrivit căreia nicio persoană nu se va simți discriminată pentru convingerile sale.

Nicuşor Dan a spus că există chiar posibilitatea convocării unui referendum intern în USR pe tema poziţionării partidului faţă de revizuirea Constituţiei, ”în cazul în care 200 de membri o cer”.

Nicușor Dan a spus că, în cazul în care un organism de conducere al partidului superior Biroului Naţional va anula decizia de poziţionare a formaţiunii pe problema familiei, el se va întoarce în USR, precizând că în caz contrar va aştepta să apară un partid în care să se regăsească.

El a explicat că a trimis demisia sa din USR la filiala sector 6, unde este membru, precizând că la prima şedinţă a biroului filialei aceasta va deveni efectivă.

”În momentul acesta demisia mea va fi trimisă către Biroul local al sectorului 6. În secunda în care Biroul local se va întruni, probabil la începutul săptămânii viitoare, ei nu pot face altceva decât să constate că demisia există”, a mai spus Nicuşor Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri