Caută
Close this search box.

„O noapte în Tokoriki”, la Festivalul Internațional de Film Studențesc de la Tel Aviv

Scurtmetrajul „O noapte în Tokoriki”, în regia Roxanei Stroe, a fost selectat pentru a fi proiectat în cadrul competiției internaționale a Festivalului de Film Studențesc de la Tel Aviv.

Proiecția filmului românesc va avea loc pe 20 iunie la Cinemateca din Tel Aviv, locul de desfășurare, în perioada 18 — 24 iunie, a festivalului, informează ICR Tel Aviv, cel care sprijină participarea regizoarei Roxana Stroe și a distribuitoarei filmului „O noapte în Tokoriki”, Gabriela Suciu, la Festivalul Internațional de Film Studențesc de la Tel Aviv. Acestea vor participa la sesiunea de Q&A de după proiecția filmului românesc, precum și la alte proiecții de film, întâlniri și masterclassuri oferite de specialiști în domeniu.

„O noapte în Tokoriki” a fost recompensat, în 2016, cu Premiul special la Berlinale Generation 14plus; Premiul Zilele Filmului Românesc — scurtmetraj la TIFF; Premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj românesc la Festivalul Anonimul.

Regizor și scenarist, Roxana Stroe este absolventă a Secției Regie de film și TV a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din București, promoția 2013, cu un master în Arta Regiei de Film la UNATC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri