Caută
Close this search box.

Paznicii secțiilor de votare din Marea Britanie: câini din rasele Ciobănesc German, Labrador Retriever sau Pudel

 

Imaginile cu câini din numeroase rase, precum Ciobănesc German, Labrador Retriever, sau Pudel, fotografiați joi de stăpânii lor în preajma secțiilor de votare amenajate pentru alegerile legislative anticipate din Marea Britanie, au devenit virale pe rețelele de socializare, informează AFP și BBC.

Circa 8.000 de tweet-uri însoțite de hashtag-ul #dogsatpollingstations au fost trimise numai în primele două ore de la începerea procesului de votare, la ora locală 07:00 (06:00 GMT). Și acesta a fost numai începutul.

Printre nenumăratele imagini ce înfățișează patrupede din toate colțurile țării fotografiate în dreptul secțiilor de votare se numără și grupul format din Fionn, Luna și Roby din Cumbria, Phoebe din Manchester, Otto și Ava din Hampshire, Max din Tamworth, dar și Marlowe, un cățel alb cu maro din Canterbury, Kent, în vârstă de doi ani, salvat din România, care a fost surprins într-o imagine în care săgeata care indică direcția către urne este îndreptată chiar spre el.

Însă, nu numai fotografiile cu câini de companie s-au bucurat de succes în această zi a alegerilor legislative anticipate, ci și cele cu cărucioare cu copii, însoțite de hashtag-ul #babiesatpollingstations.

De asemenea, au devenit virale fotografiile cu ariciul Friday, așteptând în fața unei secții de votare din Hemel Hempstead sau cea cu calul Sunset Skye din Sussex, adus de stăpânul său care s-a prezentat la urne.

Pe fondul creșterii numărului de imagini cu această ocazie, asociația Dogs Trust a făcut un apel la autoritățile locale să amenajeze în preajma secțiilor de votare, în măsura în care acest lucru este posibil, un spațiu dedicat animalelor de companie, dotat cu boluri cu apă.

Circa 46,9 milioane de britanici sunt așteptați să se prezinte joi la urne în cele aproape 40.000 de secții de vot deschise în întreaga țară, pentru alegerile legislative anticipate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri