Caută
Close this search box.

Rise Project dezvăluie conversațiile interne purtate de liderii PSD în perioada #OUG13

Comunicatori PSD”. Așa se numește grupul de WhatsApp alcătuit din douăzeci și ceva de fruntași PSD, scriu jurnaliștii de la Rise Project.

Partidul nevăzut are două divizii, oamenii cu steagul și cei cu banii. Dragnea joacă-n centru, susțin jurnaliștii. Printre numele care apar în discuţiile online prezentate de Rise Project: Liviu Dragnea, Lia Olguţa Vasilescu, Rovana Plumb, Gabriela Firea, Nicolae Bănicioiu, Codrin Ştefănescu, Ecaterina Andronescu.

Articolul conţine o colecţie de mesaje interne transmise liderilor PSD de către preşedintele partidului, Liviu Dragnea, în perioada „fierbinte” a modificării, prin ordonanţă de urgenţă, a Codurilor penale. Un subiect important al discuţiilor l-ar fi constituit organizarea de către PSD a unui miting de amploare. „Marian Neacșu. Vorbiți deja din seara asta cu președinții de organizații să ne pregătim de un miting pentru apărarea României”, ar fi transmis Liviu Dragnea, potrivit Rise Project.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, este de acord: 

Firea, la 00:19: „Suntem prezenți! Nu se mai poate! Trebuie să apărăm România!”

Foștii miniștri de la Sănătate și Mediu, Nicolae Bănicioiu și Rovana Plumb, sunt pe aceeași lungime de undă: „Corect!” / „Da!”

La ora 00:21, Liviu Dragnea lansează ordinul: „Organizați-vă!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri