Caută
Close this search box.

Scandal în BOR: Preotul Pomohaci, înregistrat când îi cerea unui minor să întreţină relaţii sexuale. AUDIO

 

Scandal sexual în Biserica Ortodoxă. Pe internet a apărut o înregistrare în care s-ar auzi celebrul părinte Cristian Pomohaci în timp ce îi cerea unui minor să întreţină relaţii sexuale, potrivit B1 TV. Părintele îi promite minorului de 17 ani că îi va oferi bani, în funcţie de ce e dispus să ofere.

”- Acum sărută-mă. Hai, sărută-mă! Fii mai dezgheţat altă dată! Când mi-o arăţi?
– Păi depinde, ce vreţi să vă arăt?
– Ce să-mi arăţi?”

Potrivit jurnaliştilor de la Ziar de Cluj, acesta este dialogul dintre preotul Cristian Pomohaci şi un adolescent de doar 17 ani. Pe înregistrare se aude cum părintele încearcă să-l convingă pe băiat să-i ofere favoruri sexuale.

„Pomohaci: Nu, că eu trebuie să zic, nu tu trebuie să zici! Că te iubesc!

Victima abuzului: E bine dacă mă iubiți!

Pomohaci: Fugi! Fugi! Când mi-o arăți? Amu e spălată, nu mi-o arăți!?

Victima abuzului: Păi, eu știu…

Pomohaci: Când?

Victima abuzului: Depinde, ce vreți să vă arăt?

Pomohaci: Ce să îmi arăți? Păi, ciocanul…

Victima abuzului: Ciocanul? Eu știu când să vi-l arăt? Vi-l arăt într-o zi!”

La un moment dat, îi reproşează acestuia că e speriat şi îl întreabă şi despre alţi bărbaţi.

„Băiat: Eu nu-s obișnuit cu chestiile astea, nu știu…. Eu știu că dumneavoastră vă plac bărbații, nu?
Pomohaci: Da…
Băiat: Dacă vă plac, să știu, ce să vă arăt, ce să… pentru că nu mă ştiu în chestii din astea, nu am umblat…
Pomohaci: Ce fain ești, copile, mor! Dumnezeule, ce fain ești!
Băiat: Păi….
Pomohaci: Da, dar ai avut prieteni care au umblat cu bărbați!
Băiat: Păi, am avut, dar eu nu am stat lângă ei sau să fiu cu ei.
Pomohaci: Știi că te-am rugat să îmi faci cunoștință cu unul…”

La un moment dat, preotul îi promite băiatului beneficii materiale în schimbul a ce este dispus să ofere.

„Pomohaci: Încă o dată! Nu o să fii niciodată fără să fii remunerat pentru ceva. Dar depinde de ceea ce știi să faci! Încă o dată, dacă între noi o să fie, Flaviu, numai drag, de exemplu, facem sex. Facem sex, te plătesc pentru sex! Dacă între noi o să fie o relație de prietenie, atunci eu știu ce am de făcut.”

https://www.youtube.com/watch?v=AOuYzJmfam4

Iata si reactia lui IPS Irineu Bistriteanul pentru Ziar de Cluj:

” Eu sunt tare suparat pe acest preot care imi produce suferinta de mai multe de patru ani. El are foarte multe abateri si, desi a promis ca se indreapta, nu s-a tinut de cuvant. Pana sa citesc articolul dumneavoastra care m-a intristat foarte mult, va spun ca era dosarul pregatit pentru caterisirea lui Pomohaci, dar nu ne am grabit pentru ca am crezut ca se indreapta.

Ce a facut el, ma refer auzind inregistrarea, este un mare pacat, foarte mare pacat. Un preot care face asa ceva se face vinovat de cadere din har si nu mai este vrednic de haina preoteasca si sa slujeasca la masa Sfantului Aaltar sau sa invoce Duhul Sfant.
Indubitabil, Cristian Pomohaci trebuie sa fie oprit de la savarsirea celor sfinte conform canoanelor Bisericii Ortodoxe a Rasaritului”, a declarat pentru Ziar de Cluj IPS Irineu Bistriteanul, Arhiepiscopul Albei-Iulia.

5 răspunsuri

  1. nu vad nimic halucinant in aceasta chestie, la popime-de orice fel- homosexualitatea(mai degraba bisexualitatea) este norma…Bisericile- de toate felurile- sunt pline de sodomisti, pedofili, fustangii,nu mai vorbim de excroci…Insa as vrea sa stiu de ce este „celebru” acest popalau?Iar „preasfintia” sa, nu s-a grabit cu pedeapsa ca vorba cea „oameni suntem toti”, adica si el a facut la fel la timpul sau…Gunoaie, pe scurt, nu pentru ca ar fi homosexuali, cea ce este o pornire naturala la foarte multe persoane, ci pentru ca sunt farisei…

  2. Inca nu l-a saltat potera pentru corupere de minori pe jegul asta ? Asta se intampla cand bolnavii psihic umbla slobozi. Stie careva unde sta ?ca vreau sa-i fac o vizita sa ma pis pe el…da cred ca nu mai apuc ca deja cred ca i-a rupt capul tatal baiatului… I-au deschis dosar penal ? sau nici aia n-au mai avut ce sa culeaga dupa el ?
    Si astia ce prosti…Au o grija de parerea Bisericii Romane. Ce-mi pasa mie de parerea BOR ? Pe mine ma intereseaza un comunicat din partea Inspectoratului General de Politie

  3. Fratilor asti sunt anii de pe urma…pacat..mare pacat. Si stati linistiti ca pe langa ,,preotul” asta mai sunt si altii la fel dar sunt nestiuti. M-a socat faptul ca invoca pe Dumnezeu in discutia cu baiatu asta. Dumnezeu a vrut sa se intalneasca cu el,cat sa fi de deplasat??? Dumnezeu nu,doar l-a lasat din mana si a ajuns ceea ce este:un preot poponar! Cu ce tupeu a mai intrat in Altar oare..?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri