Caută
Close this search box.

Smiley vrea să-și petreacă vara în picioarele goale

În cadrul proiectului #Smiley10, un maraton de lansari, inovații și confesiuni muzicale pe parcursul unui an întreg, în anul 10 din cariera sa solo, Smiley lansează cea de-a patra piesă nouă cu videoclip din maratonul de 10 confesiuni muzicale pe care și-a propus să le facă în cadrul proiectului aniversar #Smiley10. “Să-mi fie vara”, noul single al artistului, produs de HaHaHa Production, este un imn al vieții, al bucuriei de a trăi așa cum oricine își dorește.

“Eu cred în libertatea absolută, visez la oameni liberi și fericiți. Cam asta am vrut să spun în piesă, că depinde de noi cum ne facem viața și ce alegem de fiecare dată să vedem din ea. Eu am ales cea mai bună variantă, să cânt viața în  cele mai frumoase note”, explică artistul.

În videoclipul piesei, Smiley face un tur în imagini al celei mai frumoase zile petrecută cu prietenii și echipa de la HaHaHa Production. “Așa mi-ar plăcea să arate fiecare zi din viața mea și a voastră, să trăim frumos cu oamenii pe care ni-i dorim lângă noi. A fost o zi cu veselie maximă, o zi-petrecere cu oamenii mei dragi, în care nici măcar nu am simțit că suntem la filmarea unui videoclip.”

Sore, Cabron, Doc, Sere, Silviu Pasca sunt doar câțiva dintre protagoniștii videoclipului filmat de Iulian Moga în Paradisul Verde din Corbeanca.

Alături de concertul aniversar susținut acum o săptămână la Arenele Romane, proiectul #Smiley10 este o confesiune muzicală multimedia, derulata pe tot parcursul anului și cuprinde lansări de melodii și videoclipuri, un nou album, dar și o linie dedicată de articole de merchandising disponibilă în ha!store (https://hastore.ro/shop/fanstore/smiley/). Totodată, Smiley este și primul artist român care are o colecție de gif-uri pe versurile lui într-o aplicație de mobil (smiley.stickchat.io) și este și personaj principal în jocul pe calculator “Domnu’ Smiley, sari un pic” care se poate juca online pe http://smiley.ro/joc/.

Smiley (Andrei Tiberiu Maria) este unul dintre cei mai influenți artiști, compozitori și producători muzicali din România, cu o carieră de peste 10 ani. A început ca membru în trupa Simplu, iar din 2008 și-a continuat cariera solo. Piesele scrise și lansate de el au fost premiate de-a lungul anilor de industria muzicală din România: „În lipsa mea” – Cel mai bun cântec, „Plec pe Marte” – Cel mai bun album Dance, „Dream Girl” – Nr. 1 în clasamentele muzicale din România timp de 15 săptămâni.

Smiley este și fondatorul casei de producție HaHaHa Production, devenită în ultimii 6 ani unul dintre cele mai importante label-uri din România. Astăzi, cel puțin 25 % din Top 100 cele mai populare piese românești poartă semnătura HaHaHa Production.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri