Caută
Close this search box.

Timișoara: Grindeanu, mesaj dur pentru Liviu Dragnea

Premierul Sorin Grindeanu a fost primit, sâmbătă, la Timişoara, la sediul PSD Timiş, de peste 500 de membri ai partidului, care l-au primit în aplauze. Cei prezenți au scandat „Grindeanu, premier” şi „Jos Dragnea”. „Am venit acasă să văd dacă mai sunt omeni în Banat cărora nu le este frică”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu a atacat modul de conducere dictatorial al șefului PSD, Liviu Dragnea, și cere congres pentru „restabilirea democrației în partid”. „Dragnea nu mai are cum să fie președintele partidului. Liviu Dragnea să fie bărbat și să își asume eșecul.Teama de oameni îl face pe Liviu Dragnea să rămână într-un cerc restrâns. Fuge de oameni, iar cel care fuge de oameni nu are cum să fie preşedinte PSD. De aceea, i-am cerut demisia. I-am cerut să meargă să garanteze în faţa partidului că această aventură în care ne-a aruncat nu va duce la pierderea guvernării. Nu am auzit să îşi asume. Este bătaie de joc. Vă rog să vă aduceţi aminte că în 2016, când am pornit primij paşi la alegerile locale şi când în sală am spus un lucru – trebuie să fim de partea bună a istoriei, să nu ne fie ruşine de ceea ce facem şi acelaşi lucru îl transmit şi astăzi şi sunt mândru să văd că sunteţi atâţâia alături de mine astăzi”, a mai declarat Grindeanu.

Sorin Grindeanu a afirmat că avut discuții telefonice cu unii politicieni PSD, iar negocierile cu celelalte partide politice, dacă vor avea loc, vor fi transparente.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri