Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a transmis o scrisoare de felicitare lui Mihai Tudose pentru numirea în fruntea Guvernului României, în care afirmă că domnia legii şi progresele în lupta anticorupţie sunt cruciale.

„Ca ţară membră a Uniunii Europene şi viitoare deţinătoare a Consiliului Uniunii Europene, România joacă un rol activ în sprijinirea unei Uniuni mai puternice şi unite ca şi pentru o vecinătat UE mai stabilă şi democratică.

Sunt încrezător că guvernul dumneavoastră va furniza României stabilitatea care să conducă la o dezvoltare continuă a ţării dumneavoastră ca şi a Uniunii Europene şi că va continua să contribuie în mod constructiv la rezolvarea provocărilor comune.

Domnia legii şi progresul în lupta împotriva corupţiei – în paralel cu aşteptările mari ale societăţii româneşti şi cu valorile UE – sunt cruciale pentru a asigura că toţi cetăţenii României să beneficieze pe deplin de toate oportunităţile oferite de calitatea de membru al Uniunii”, afirmă Tusk, potrivit News.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 8 =