Caută
Close this search box.

Un fotbalist legendar debutează oficial în tenis la 49 de ani

Legenda lui AC Milan va sărbători împlinirea a 49 de ani, pe 26 iunie, într-un mod neașteptat. Fostul mare fundaș italian Paolo Maldini a primit un wild-card la turneul Challenger de la Milano, care va începe pe respectiva dată.

Maldini urmează astfel să joace în proba de dublu, alături de prietenul și antrenorul său, Stefano Landonio (45 de ani). Invitația primită de cei doi nu este doar o mișcare de marketing a organizatorilor, ci vine după ce Maldini și Landonio au câștigat un turneu preliminar.

”Știm că putem juca bine. A fost primul nostru turneu competitiv, dar, în trecut, am mai jucat câteva meciuri demonstrative alături de Paolo, cu ocazia unor evenimente caritabile”, a declarat Landonio pentru Il Tennis Italiano, potrivit digisport.ro.

Întrebat dacă Maldini, un mare fan al tenisului, ar fi putut avea o carieră frumoasă în sportul alb, dacă nu strălucea în fotbal, antrenorul său a spus:

”Este dificil de zis. A început să joace destul de târziu, acum 5-6 ani, încă se chinuie puțin la nivel tehnic. Dacă ar fi început mai devreme, să lucreze și la tehnică, cine știe, ținând cont de ceea a realizat în trecut, cu mentalul său puternic și abilitățile sale fizice… Din punct de vedere mental nu are probleme în momentele cheie, e foarte puternic”, a adăugat Landonio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri