Caută
Close this search box.

Un titular al Stelei 1986 aduce acuze grave șefului F.R. Fotbal, Răzvan Burleanu

După ce zilele trecute am publicat acuzele grave aduse – cu argumente – președintelui F.R. Fotbal de către un nume sonor al sportului românesc, Florin Prunea, component al ”Generației de Aur” din anii 90 și director la CSMS Iași, un alt ”greu” al fotbalului nostru îl pune la zid pe același Răzvan Burleanu, ăn termenii cei mai duri și mai categorici.

Este vorba de nimeni altul decât de Tudorel Stoica, unul din ”vârfurile de lance”, pe plan tehnic și tactic, al echipei de legendă cu care Steaua București a cuerit Cupa Campionilor Europeni – în 1986, la Sevilla, învingând FC Barcelona – și apoi Supercupa Europei  Într-un interviu acordat colegilor de la Dolce Sport, Tudorel Stoica, de 7 ori campion al României și timp de 8 ani component al echipei naționale de fotbal, îl acuză pe Răzvan Burleanu că a dat afară oamenii de fotbal din federație și că a angajat, pe propriile interese, asistente și recepționere. Iată declarația lui Tudorel Stoica la Dolce Sport : ”Dacă puteți să vă interesați, Federația a renunțat la foștii fotbaliști care acum erau observatori în Liga a II-a și în Liga a III-a, iar acum sunt observatori, în Liga a III-a, recepționera de la FRF și toate asistentele lui Burleanu. Foștii fotbaliști au dispărut de acolo. În eșalonul secund sunt toți șefii de la AJF-uri, care pot vota, cei care aduc voturi. Ăsta e fotbalul românesc, de aia suntem unde suntem”.

Tudorel Stoica nu apare foarte des în presă, dar este cunoscut pentru intervențiile sale concise și, de cele mai multe ori, argumentate, în problemele prioritare ale fotbalului românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri