Caută
Close this search box.

Victor Ponta: Acum o să încep să vorbesc cu adevărat!

În conferința de presă de după votarea moțiunii de cenzură, Liviu Dragnea a fost întrebat dacă Victor Ponta mai face parte din partid. Răspunsul a fost: „NU!”

Fostul premier a reacționat pe contul său de Facebook: „Cred că acest vot a fost o uriașă greșeală pentru PSD – o greșeală care va fi decontată la un moment dat. Nu am vrut să plec din PSD (mai ales în asemenea condiții), dar accept decizia conducerii și sunt convins că pentru mine există viață, inclusiv politică, și dincolo de PSD. (…) De azi PSD = Liviu Dragnea. Și de azi Liviu Dragnea are ce și-a dorit – toată puterea. Pentru binele nostru al tuturor sper să o folosească mult mai bine decât a făcut-o în ultimele 6 luni!”.

Tot Ponta le transmite un mesaj interesant colegilor social-democrați: „Istoria PSD! Sau PSD e istorie?”

Fostul premier PSD trece în revistă momente din istoria partidului din care, după cum a spus Liviu Dragnea miercuri, a fost exclus: Liviu Dragnea strângându-i mâna lui Adrian Năstase, Liviu Dragnea alături de Mircea Geoană, Liviu Dragnea alături de Victor Ponta, Liviu Dragnea dând mâna cu Sorin Grindeanu.

La comentariul unui cititor, care îl întreabă „Încă nu ai tăcut?”, fostul premier PSD răspunde, potrivit digi24.ro: „Nu! Acum o să încep să vorbesc cu adevărat!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri