Caută
Close this search box.

Walter Zenga a fost la un pas de a prelua Naționala înaintea lui Daum

Forul fotbalistic condus de Răzvan Burleanu a purtat tratative foarte avansate cu un renumit tehnician, înainte de a încheia contractul actual cu Cristoph Daum. Este vorba de italianul Walter Zenga, devenit și cetățean român, fost antrenor al celor de la Steaua București și Steaua Roșie Belgrad, cu ambele câșstigător al titlurilor naționale din România și, respectiv, Serbia.
Astfel, Zenga a spus că discuțiile la vremea respectivă, când se punea problema înlocuirii lui Puiu Iordănescu, au fost extrem de avansat, dar s-au oprit brusc când totul era aproape gata.

„Mi-a părut foarte rău pentru ca ăm fost foarte aproape de a deveni antrenorul echipei naționale a României. Niciodata nu se știe însă ce se întâmplă în viitor”, a declarat Zenga pentru ProTV.

Walter Zenga (57 de ani) a fost unul din marii portari ai anilor 80-90 în Italia, fiind titularul ”Squadrei Azzura” timp de mai mulți ani. Cu Zenga în poartă, ca titular incontestabil, Italia a cucerit bronzul Campionatului Mondial din 1990, când Walter a stabilit un record de 518 minute fără gol în poarta Italiei, adică mai mult de 5 partide ! ca portar, el a mai fost celebru și pentru reușitele sale de a păra lovituri de la 11 m, în fața unor mari vedete precum Baggio, Platini și alții.

În 2010 s-a căsătorit cu românca Raluca Rebedea (23 de ani).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri