Caută
Close this search box.

Programul românilor, luni, la Wimbledon: Halep va juca cu Marina Erakovic din Noua Zeelandă

Organizatorii celui mai mare turneu de Grand Slam, cel de la Wimbledon, au anunțat programul primei zile de pe tabloul principal, cea de luni, zi care coincide și cu intrarea în scenă a favoritei nr.2, Simona Halep, recenta finalistă de la Roland Garros.

Simona o va întâlni în turul I al celebrei competiții pe Marina Erakovic (29 de ani, locul 129 WTA), o neo-zeelandeză de origine croată, venită din calificări. Halep – Erakovic, considerată de presa internațională a fi una dintre disputele interesante ale turului I (dar cu o favorită certă, Simona Halep, desigur), va fi a doua confruntare de pe trenul nr.2 și va începe, probabil, în jurul orei 15:30, ora României, după partida de la masculin dintre Jo-Wilfried Tsonga (10 ATP) și Cameron Norrie (236 ATP).

Revenind la ceilalți jucători români, să precizăm că în aceeași zi de luni luni si tot de la 15:30 (aproximativ) va intra pe terenul numarul 4 singurul nostru reprezentant de pe tabloul principal de simplu masculin, Marius Copil (26 de ani, locul 83 ATP), care îl va avea ca adversar pe germanul Peter Gojowczyk (27 de ani, locul 140 ATP).

În sfârșit, tot luni, în jurul orei 17:30, este programată partida dintre Irina Camelia Begu (26 de ani, locul 44 WTA) și englezoaica Naomi Broady (27 de ani, locul 111 WTA). Disputa Begu- Broady va fi găzduită de terenul nr. 14 de la All England Tennis Club.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri