Caută
Close this search box.

Crucea Roșie sărbătorește 141 de ani de activitate în România

Marţi, 4 iulie, Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta, preşedintele Crucii Roşii Române va găzdui în grădina Palatului Elisabeta aniversarea a 141 de ani de activitate umanitară neîntreruptă a Crucii Roşii Române.
În fiecare an, la nivel naţional, Crucea Roşie Română sprijină peste 500 000 de persoane, prin intermediul filialelor şi subfilialelor cu ajutorul celor 5600 de voluntari şi 340 de angajaţi. Crucea Roşie Română a continuat şi în 2017 la creşterea capacităţii de rezilienţă, procesul de perfecţionare a personalului şi voluntarilor precum şi implementarea sutelor de programe şi campanii de educaţie în comunităţile locale adaptate nevoilor acestora.
Mii de oameni aflaţi în situaţii sociale dificile cauzate de situaţia economică sau de dezastre au primit sprijin major din partea membrilor celor 47 de filiale ale Crucii Roşii, care lucrează cu responsabilitate şi dăruire. 
De la caravana mobilă de donare de sânge şi acordarea serviciilor medicale de îngrijire la domiciliu la pregătirea şi intervenţia în situaţii de urgenţă şi dezastre, Crucea Roşie Română oferă sprijin umanitar prin devotamentul şi implicarea voluntarilor săi, atât de importante pentru îndeplinirea misiunii organizaţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri