Caută
Close this search box.

Trump șochează din nou: s-a luat la trântă cu CNN, într-un filmuleț postat pe Twitter

Președintele american Donald Trump a dus disputa sa cu presa la un nou nivel, odată cu publicarea duminică, pe contul său de Twitter, a unui filmuleț în care apare lovind în mod repetat un bărbat peste al cărui cap este suprapus logoul postului CNN, însoțit de ‘explicația’ ‘Fraud News Network’, transmit AFP și Reuters.

Publicarea filmulețului intervine după trei zile de ofensivă îndreptată mai ales împotriva canalelor de televiziune pe care Trump le consideră ostile administrației sale.

#FraudNewsCNN #FNN pic.twitter.com/WYUnHjjUjg

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 2, 2017

Filmulețul postat duminică durează 28 de secunde, dar acțiunea propriu-zisă ține doar patru secunde, fiind reluată de mai multe ori. El îl arată pe Trump, îmbrăcat cu costum și cravată, repezindu-se și apucându-l de gât, la marginea unui ring de catch, pe un bărbat al cărui cap este mascat în întregime de logoul CNN. Trump îl culcă la pământ pe bărbat și îi trage câțiva pumni, după care se ridică și pleacă.

Filmulețul este versiunea modificată a scenei originale din 2007, din timpul unui meci demonstrativ de catch. Bărbatul cu care Donald Trump simulează o luptă este Vince McMahon, un promotor de succes al acestui sport.

Vince McMahon, a cărui avere a fost estimată de Forbes la peste un miliard de dolari, este căsătorit cu Linda McMahon, numită de Trump ministru pentru întreprinderile mici. Cuplul a fondat World Wrestling Entertainment (WWE), principala federație de catch din SUA.

După cum remarcă AFP, difuzarea scenei respective marchează un nou prag în folosirea fără limite a contului de Twitter de către președintele american.

Pe rețelele de socializare, criticile nu au întârziat să apară. ‘Viteza cu care reproducem declinul și căderea Romei este impresionantă. Ceea ce Romei i-a luat secole, noi reușim în câteva luni’, a reacționat pe Twitter Bill Kristol, comentator conservator al publicației The Weekly Standard, notează Reuters.

Foto: CNN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri