Caută
Close this search box.

Concedieri masive la Digi24. Conducerea ia în calcul chiar închiderea postului

Lansat pe 1 martie 2012, Digi 24 se află în aceste zile în cea mai mare cumpănă din existența sa.

Mai mulți oameni de la redacțiile teritoriale au fost deja anunțați că nu li se mai reînnoiesc contractele, anunţă Cătălin Tolontan.

Potrivit unor informații din interior, există un plan al conducerii care ia în calcul și închiderea canalului Digi 24!

Nemulțumirea mai veche a lui Zoltan Teszari față de ”conținutul care tratează cu superioritate publicul loial al RCS-RDS” a crescut accentuat în ultimul an.

Performanțele scăzute de audiență, în raport cu televiziunile concurente, au fost revăzute într-o recentă evaluare a conducerii RCS.

Problemele legale contează și ele, chiar dacă nimeni din trust nu va recunoaște. Cel mai mult însă, potrivit propriilor afirmații făcute de Teszari către apropiați, cântăresc calculele și ”datoria față de acționari de a nu continua ceva ce pierde constant bani fără o perspectivă clară de refacere”.

În plus, ca mulți alți patroni de presă, Teszari și ceilalți din RCS cred. potrivit tolo.ro, că ”suntem făcuți responsabili pentru prestația impopulară și care nu servește publicului pe cât ar trebui, deși am făcut eforturi și investiții uriașe”.

În acest moment, decizia închiderii canalului de știri nu poate fi preschimbată decât în cea a unei restructurări masive.

”Ce e clar e că lucrurile la Digi 24 nu vor rămâne ca acum”, dezvăluie o persoană din conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri