Caută
Close this search box.

Viorel Hrebenciuc, achitat definitiv în dosarul de mărturie mincinoasă

viorel hrebenciuc

Soluţia de achitare dispusă de Judecătoria Sectorului 1, în primă instanţă, în dosarul în care Viorel Hrebenciuc a fost acuzat de mărturie mincinoasă, a rămas definitivă ca urmare a deciziei procurorilor de a nu mai declara apel împotriva sentinţei de achitare, anunţă avocaţii fostului deputat.

„Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a respins acuzaţiile formulate şi a dispus achitarea domnului Viorel Hrebenciuc, în dosarul penal nr. 25044/299/2016, în care acesta a fost acuzat de către procurori de comiterea infracţiunii de mărturie mincinoasă. Soluţia de achitare dispusă de Judecătoria Sectorului 1, în primă instanţă, a rămas definitivă ca urmare a deciziei procurorilor de a nu mai declara apel împotriva sentinţei de achitare”, se arată într-un comunicat de presă al Societăţii Civile Profesionale de Avocaţi Plopeanu & Ionescu, remis miercuri, potrivit Mediafax.

Pe 10 aprilie, Viorel Hrebenciuc a fost achitat în primă instanţă, de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă, în urma declaraţiilor din dosarul în care Ioan Niculae şi Gheorghe Bunea Stancu au fost condamnaţi definitiv pentru finanţarea ilegală a campaniei pentru alegerile prezidenţiale din anul 2009.

Sursa foto: News.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri