Caută
Close this search box.

Ilie Năstase, umilit la Wimbledon. Agenții de pază, în alertă!

Organizatorii turneului de la Wimbledon se tem că Ilie Năstase ar putea asista la meciurile din această săptămână și au luat măsuri pentru a se asigura că acest lucru nu va fi posibil.

În presa din Regat, jurnaliștii au notat că agenții de pază au primit fotografii cu chipul fostului tenisman și le-au cerut clar să-l oprească.

Năstase susţine, potrivit digisport.ro, că decizia celor de la Wimbledon a fost luată doar pentru că Federaţia Internaţională de Tenis este formată în majoritate din britanici:

„Să înţelegem că Federaţia Engleză este egal cu Federaţia Internaţională de Tenis? Eu cam asta înţeleg. Nu pricep ce are Wimbledon-ul cu mine. Poate ITF-ul nu mă pedepseşte. Eu nu îi voi contacta pe cei de la Wimbledon, pentru că nu mă interesează. Eu am jucat de o mie de ori pe Centralul de la Wimbledon, am fost de o mie de ori la meciuri şi dacă la 71 de ani… ei consideră că este normal să nu lase o persoană să se uite la nişte meciuri de tenis, este problema lor. Înseamnă că sunt cretini, pe româneşte… altfel nu văd cum. Presupun că vor să mă suspende din toate turneele. Dar dacă nu jucam cu Anglia, mă suspendau în altă parte. O fi vreo răzbunare, or avea ceva cu românii. Eu, unul, nu văd legătura. După mine, Federaţia Britanică este şi Federaţia Internaţională, pentru că la ITF 99% sunt englezi”.

Federaţia Internaţională de Tenis l-a suspendat provizoriu pe Năstase ca urmare a comportamentului pe care l-a avut la întâlnirea de Fed Cup România – Marea Britanie.

3 răspunsuri

  1. pacat ca un master in arta sa, se comporta in asa mod, practice el si-a facut-o singur si inca continua cu insultele…Auzi , „Englezii cretini”… si o-m fi noi romanii, desteptii lumii!!! Chiar si d tenis vorbind, nastase ar trebui sa stie ca, cand englezii l-au „inventat”(anul1800+, ca si metro-ul , la 1863), in Romania -mai mult ca sigur, peste 50% din populatie traia in bordeie, iar -si mai in urma- cand romanii inca erau „organizati” social intr-un fel de triburi mai mari, Englezii scriau Magna Carta(1215), izvorul umanizarii umanitatii…

  2. Scurt dar nu si edificator, pentru ca nu poti spune asa ceva despre un mare sportiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri