Caută
Close this search box.

Era în concediu, dar tot și-a făcut datoria: un polițist a imobilizat un bărbat cu armă

Un polițist din Iași, aflat în concediu de odihnă, a reușit să imobilizeze, joi seara, un bărbat care gesticula cu o armă în aer, după care a sunat la serviciul de urgență 112 pentru a cere sprijinul colegilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, relatează Agerpres.

Întâmplarea a avut loc în cartierul Nicolina, în apropierea unei stații de transport public.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, Anca Vâjiac, a declarat că polițistul la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, în vârstă de 32 de ani, a observat în dreptul unei stații de tramvai un bărbat care gesticula cu un pistol.

Fără a-și pierde cumpătul, polițistul l-a imobilizat și a chemat colegii în ajutor. Aceștia l-au dus la Secția 6 Poliție pentru audieri.

„În urma controlului corporal asupra bărbatului, în vârstă de 29 de ani, au fost găsite două pliculețe cu produse vegetale de culoare verde oliv, susceptibile a fi droguri. Au fost ridicate în vederea cercetărilor. Asupra bărbatului a fost descoperit și un pistol tip airsoft și 11 proiectile sferice, bunuri ce au fost ridicate”, a spus Anca Vâjiac.

Polițistul lucrează la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Iași de 6 ani. Pentru fapta sa, el este felicitat de conducerea IPJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri