Caută
Close this search box.

Dramatism și senzație, Monica Niculescu s-a calificat în finala de dublu la Wimbledon

Perechea alcătuită din Monica Niculescu (Romania) și Hao-Ching Chan (Taipei) a disputat vineri după amiază semifinala de dublu feminin a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, întâlnindu-le pe Makoto Ninomiya (Japonia)  și Renata Voracova (Cehia). A fost unul din cele mai lungi, mai aprige și mai pline de tensiune partide jucate la acest turneu și în general la dublu feminin și la Wimbledon.

De remarcat faptul că, după un tie-break și un set doi foarte echilibrat, în setul decisiv tensiunea a atins cote maxime, mergându-se umăr la umăr, cum nu am văzut de mult în tenis: 1-1, 2-2, 3-3, 4-4, 4-5, 5-5, 6-6, 7-6, 7-7, 8-7 ! Iar acum nu se mai joacă tie-break, ci se merge în continuare până când una dintre perechi  câștigă la două game-uri diferență.

După trei seturi extrem de îndârjite, în care multe game-uri s-au disputat ”pe muchie de cuțit”, jucătoarea din Slatina și colega ei din Extremul Orient au obținut un rezultat pentru istoria tenisului și a Wimbledon-ului, calificându-se în finala pretigiosului turneu:

Monica Niculescu, Hao Ching Chan – Makoto Ninomiya, Renata Voracova 7-6 (4), 4-6, 9-7.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri