Caută
Close this search box.

Gral Medical se joacă de-a declarațiile: Clinica nu colaborează cu medicul Gheorghe Burnei

„Gral Medical nu a incheiat nicio forma de colaborare cu medicul Burnei Gheorghe si nu are configurat în softul medical servicii medicale si orar pentru specialitatea ortopedie”, se precizează într-un comunicat de presă.

Vineri, profesorul Gheorghe Burnei a declarat pentru MagnaNews că va începe consultațiile la Gral Medical. Reactia critică a internauților a determinat, probabil, clinica să înceteze colaborarea cu Burnei.

„Gral Medical nu are in prezent sectie de ortopedie, dotarea secţiilor existente este orientată către chirurgia oncologică, iar tratamentul este ţintit către adulţi şi nu către copii”, mai arată comunicatul.

Fiul profesorului Gheorghe Burnei, dr Cristian Burnei, a anunţat pe pagina sa de Facebook că, din 19 iulie, tatăl lui acordă consultaţii în Centrul Medical Gral, medicul având interdicţie să lucreze în unităţi sanitare publice după ce a fost acuzat de luare de mită. La rândul său, Robert Şerban a declarat pentru News.ro că Gral Medical şi-a dat acordul de principiu în acest sens, dar că urmează să verifice dacă unitatea medicală îndeplineşte din punct de vedere procedural condiţiile necesare pentru intervenţii pediatrice.

„Da, avem un acord de principiu. Legat de intervenţiile chiurgicale, aşteptăm o decizie a Direcţiei de Sănătate Publică cu privire la circuite. Dacă cele pe care le avem sunt în regulă sau dacă ar fi nevoie de alte circuite. Astfel ca domnul profesor să poată demara operaţiile”, a explicat medicul Robert Şerban pentru News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri