Caută
Close this search box.

,,Fantastica aventură din Oz” a ajuns în cinematografe

Cea mai nouă aventură magică din Oz va avea premiera pe marile ecrane din România, din 14 iulie, când îndrăgitele personaje: Leul, Omul de Tinichea şi Sperietoarea vor face cunoştinţă cu o eroină neaşteptată.

Și de această dată ,,Fantastica aventură din Oz” ne este prezentată de Dorothy, o fetiţă aparent ca oricare alta, asta cel puţin până când descoperă moştenirea incredibilă de la bunica ei şi totul se schimbă. Pantofiorii magici o poartă în ţinutul Oz, exact în momentul în care un vrăjitor malefic vrea să îl ia în stăpânire. Împreună cu Toto, Sperie-Ciori, Leul şi Omul de Tinichea, Dorothy va trebui să lupte pentru a salva Oraşul de Smarald şi astfel începe o aventura fantastică, plină de amuzament şi peripeţii extraordinare.

Povestea clasica a vrăjitorului din Oz este prezentată într-o manieră nouă, cu efecte speciale şi dialoguri amuzante, care ne vor învăţa tot ce trebuie să ştim despre importanţa prieteniei, curaj şi munca de echipă atunci când vine vorba despre depăşirea obstacolelor.

Filmul de animație ,,Fantastica aventură din Oz” poate fi un cadou pentru întreaga familie.  Râzi, distrează-te şi salvează Oraşul de Smarald alături de Dorothy, personaje noi şi prieteni de demult într-o animaţie 3D plină de umor, culoare şi optimism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri