Caută
Close this search box.

Într-o prefectură din țară este interzisă intrarea femeilor care poartă fuste mini

Două femei cu fuste prea scurte n-au fost lăsate, luni dimineața, să intre în Prefectura Gorj. Asta deși angajatele de la Consiliul Județean n-au nici o problemă să vină în ținute sexy la serviciu, scrie gazetademotru.ro

Toate acestea s-au întâmplat din cauza unui ordin dat de prefectul Florescu. Cum a dat dispoziția, prefectul de Gorj a plecat în concediu așa că a scăpat de întrebările jurnaliștilor.

Regulamentul se află doar la dispoziția paznicilor, singurii care pot aprecia cât de lungă poate fi fusta sau pantalonii. Nu sunt permise nici blugii rupți sau anumite mesaje de pe tricouri. Femeile sau fetele îmbrăcate cu ținute cum sunt cele din imagine ar face mai bine să ocolească Prefectura Gorj.

Senatorul Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj, a promis că va purta o discuție serioasă cu Ciprian Florescu pentru că este anormal ca oameni, veniți de la mulți kilometri distanță, să fie întorși din drum pe motiv că nu sunt îmbrăcați decent.

Jurnaliștii au aflat că una dintre femeile cărora nu le-a fost permis accesul în Prefectura Gorj, venise tocmai din Italia ca să-și rezolve niște probleme. Florin Cârciumaru zice că și alți prefecți au încercat, în perioada cât el a fost primar al Târgu-Jiului,  să dea ordine de restricționare a accesului în Prefectura Gorj, dar de fiecare dată li s-a opus.

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean, a fost pus în dificultate de jurnaliștii care i-au transmis că și angajatele instituției pe care o conduce vin în fuste scurte la serviciu.

Cu blugi rupți și un mesaj tendențios pe tricou, avocatul Gheorghe Pecingină s-a prezentat, în această dimineață, la Prefectura Gorj pentru a contesta ordinul prefectului care restricționează accesul cetățenilor și al jurnaliștilor.

”Dacă nu eram o figură cunoscută probabil nu mă primeau” a comentat vicepreședintele liberal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri