Concertul din 23 iulie marchează prima vizită a trupei la Cluj-Napoca, acesta fiind totodată ultimul show din segmentul european al turneului ”Global Spirit” de promovare a celui mai recent album.

Show-ul pe care trupa britanică Depeche Mode îl va susţine duminică pe Cluj Arena dispune de o scenă de 50 de metri lăţime şi 20 de metri adâncime, ecrane uriaşe pe care vor fi proiecţii pregătite de celebrul fotograf Anton Corbijn şi o echipă formată din 600 de persoane, anunţă organizatorii.

Zona de backstage va fi organizată în așa fel încât să fie gazda perfecta pentru cei 3 membri ai trupei şi echipa lor.

Martin Gore şi Andy Fletcher vor fi, ca de obicei, colegi de cameră, însă Dave Gahan va  avea propia lui cabină. Artistul rămâne consecvent în preferinţe, optând pentru un decor minimalist, în culori neutre, cu mult negru.

Dave preferă ca inclusiv ceştile de cafea, prosoapele, draperiile şi chiar ciocolata să fie negre. Singura pată de culoare va fi dată de un buchet de flori proaspete. De altfel, atât Dave cât şi colegii lui preferă mici detalii care să dea personalitate spaţiilor în care îşi vor petrece timpul. Tocmai de aceea şi mobilierul va fi unul special, artiştii optând pentru o serie de canapele modulare, care se pot transforma la nevoie în scaune sau şezlonguri. Ei au preferat produse din colecţia Creative pusă la dispozitie de Aramis Feeling, brandul de mobilier tapiţat din Baia Mare care oferă o gamă variată de canapele, fotolii, saltele şi accesorii.

În România, Dave Gahan a avut parte de prezenţe feminine la tot pasul. Artistul şi-ar dori să păstreze tradiţia, alegând şi de această dată ca pe durata şederii sale, în echipa lui personală de securitate să fie şi o femeie, urmând ca de pregătirea sa fizică să se ocupe tot o femeie,  masseur şi instructor de fitness profesionist.

Accesul  pentru  concertul  de  duminică  se va face începând cu ora 17.00, pentru  posesorii  de  pachete Early  Entry, urmând ca de la ora 17.30 accesul să fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 19.30, în deschiderea show-ului Depeche Mode, va canta Maya Jane Coles, DJ şi producător din Marea Britanie, Depeche Mode urmând să îşi înceapă concertul în jurul orei 20.45.

Depeche Mode a fost fondată în 1980, în Anglia. A lansat, până în prezent, 14 albume de studio. Trupa a concertat la Bucureşti în 2006 şi 2013. În prezent, grupul este format din Dave Gahan (voce), Martin Gore (chitară, clape) şi Andy Fletcher (bas, clape). În turnee, li se alătură Christian Eigner (tobe) şi Peter Gordeno (clape, pian, backing vocals). Formaţia a debutat discografic cu ”Speak & Spell” (1981), iar cele mai titrate albume ale sale sunt ”Black Celebration” (1986), ”Violator” (1990) şi ”Exciter” (2001).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 6 =