Caută
Close this search box.

Dan Voiculescu a fost eliberat condiţionat după trei ani de închisoare: Primele declarații ale lui Dan Voiculescu după eliberare: Mi-au fost furați trei ani

UPDATE Dan Voiculescu părăsește astăzi închisoarea… ieșind din spital. Tribunalul București a decis astăzi definitiv ca fostul senator să fie eliberat condiționat, după ispășirea a trei ani de închisoare.

„Rugămintea e să închidem ochii ca să continuu. Eu am vrut prin telepatie să ne teleportăm la poartă la Rahova. Acum suntem acolo, despre Rahova pot să vă spun că indiferent de vorbe mie mi-au fost furați trei ani din viață. Acești ani nu mi-i mai dă nimeni chiar dacă intră Băsescu la închisoare sau dacă va plăti toată lumea pentru abuzurile făcute”, au fost primele declaraţii ale lui Voiculescu după eliberare.

(Ştirea iniţială)

Dan Voiculescu va fi eliberat condiţionat, în urma executării unei treimi din pedeapsa de 10 ani primită, în 2014, în dosarul „ICA”. Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au decis, în mod definitiv, că fostul senator poate ieşi din închisoare.

Dan Voiculescu va fi externat, marţi, de la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală, el urmând să fie dus, cu pază, la Penitenciarul Rahova, acolo unde va fi urmată procedura de punere în libertate, după ce Tribunalul Bucureşti a decis eliberarea condiţionată a fostului senator.

Surse medicale au afirmat, pentru Mediafax, că actele privind externarea sunt redactate, Dan Voiculescu urmând să părăsească spitalul marţi. Referitor la o eventuală intervenţie chirurgicală, sursele precizate au spus că fostul senator nu a fost încă operat.

Reprezentanţii Penitenciarului Rahova au explicat, pentru Mediafax, că decizia de liberare condiţionată este pusă în aplicare la locul de detenţie unde deţinutul a executat pedeapsa. Astfel, dacă situaţia medicală o permite, liberarea condiţionată se pune în executare imediat ce Dan Voiculescu va ajunge la Penitenciarul Rahova, au mai spus sursele citate.

Un răspuns

  1. „…11 carţi scrise în mai puţin de un an…” , „…şi a fost recompensat de mai multe ori cu suplimentarea dreptului la pachet şi vizite”_____________________–––––––––––______________________ Nu cred ca poate exista o bataie de joc(la adresa oricarui minim bun-simtz , aintregii populatii romane si europene) decat o asa motivatie de eliberare, adica pentru ca a mancat permanent mancare adusa de acasa(cu siguranta cei mai multi romani o vad doar de sarbatori), iar acest „drept” si l-a castigat prin cartile -11- scrise intr-un an, cea ce nu poate fi decat un record mondial si -banuiesc- pe intreaga durata a istoriei cunoscute…Si-destul de posibil- ca nici nu va mai plati despagubirile cerute de lege, mai ales ca nici „ANAF nu-l lasa”, in realitate trebuie sa se fi scurs multe milioane in buzunarele celor care au contribuit la eliberarea sa, inclusiv a mafiei medicale(care era gata-gata sa-l opereze1 insa daca s-a putut altfel, ce rost mai are???!!!)Multi deja au si zis „Rusine, Justitia romana”, insa Justitia este doar un concept, asa ca interpelarea s-ar indrepta spre „oamenii justitiei”, insa porcii- se stie bine- nu au niciun fel de rusine, atata timp cat li se umple troaca cu laturi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri