Caută
Close this search box.

Viitorul lui Hagi conduce în Liga I, alături de Dinamo, după prima etapă

În ultima zi de disputare a meciurilor din cadrul primei etape a Ligii I, campioana en-titre a României, Viitorul Constanța, s-a impus categoric și spectaculos în meciul cu nou-promovata (dar fostă ani buni prim-divizionară, ba chiar participantă în cupele europene) Gaz Metan Mediaș.

Viitorul – Gaz Metan Mediaș 3-0 (2-0). Au marcat Chitu în min.31, apoi Cristi Ganea (min.36), aceasta din urmă fiind o reușită senazațională, direct din lovitură liberă, cu exteriorul piciorului stâng, cam cum făcea frecvent fostul fundaș dreapta al Real-ului din Madrid și al naționalei brazilene – Selecao, adică Roberto Carlos.

Totul a fost apoi un joc de copii pentru Viitorul, care a mai punctat prin Țucudean în min.60, când, oricum, partida era tranșată.

Astfel, echipa antrenorului și a patronului Gică Hagi urcă din start pe primul loc, anunțând deja că dorește să își apere titlul. Tot pe locul întâi se află și Dinamo, care a învins Juventus București în ”deplasare”, adică la Ploiești, pe Stadionul ”Ilie Oană”.

În ultimul meci al etapei am consemnat:

FC Botoșani – CFR Cluj 1-1, dar celebrul antrenor al clujenilor, nimeni altul decât Dan Petrescu a protestat vehement împotriva eliminării jucătorului său Omrani, ca și pentru un penlty neacordat ardelenilor. Dan Petrescu uitase, poate, ce înseamnă România. Mai ales că în acest debut de campionat, CFR Cluj are programate doar două meciuri pe teren propriu în primele șase etape, în care va juca și cu Dinamo și Viitorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri