Caută
Close this search box.

Le Diner En Blanc: prima ediție în România

Făcându-și apariția cu aproape trei decenii în urmă, Le Diner en Blanc a evoluat în decursul anilor, devenind o tradiție foarte chic, care acum atrage zeci de mii de oameni anual, în cele mai prestigioase locații din lume.

În prezent, Le Diner en Blanc se oraganizează în peste 70 de orașe din 35 de țări și a câștigat peste 100.000 de prieteni din întreaga lume. Alături de Paris, New York, Singapore, Sydney, Mexic, Tokio, Montreal, orașul București va fi gazda primului Le Diner en Blanc din România.

Aventura secretă inaugurală promite o seară de neuitat, plină de eleganță, frumusețe și magie, deoarece preia o locație inedită pentru mâncare, distracție, celebrare și momente de dans sub cerul liber.

Le Diner en Blanc reprezintă cel mai exclusivist picnic din lume, organizat într-o locație secretă până în ultimul moment. Mii de oameni îmbrăcați în alb și debordând de eleganță, pasiune și rafinament se întâlnesc la un picnic cochet într-un spațiu public, secret și special transformat. Le Diner en Blanc amintește de eleganța și strălucirea societății franceze, iar invitații se îndeamnă unii pe alții, știind că iau parte la un eveniment cu totul special, un vis pe care îl vor trăi…..în alb.

Le Diner en Blanc constă în crearea legăturilor de prietenie și este un eveniment despre tradișie și glamour”, a declarat Alexandru Lixandru unul dintre organizatorii evenimentului.

Detalii eveniment:

Locația aleasă pentru Le Diner en Blanc va fi unul dintre cele mai deosebite locuri din oraș, invitații vor trebui să fie îmbrăcați elegant și complet în alb. Singura pată de culoare acceptată este aurul sau argint. Doamnele, ansamblu alb elegant, iar domnii tricou/cămașă și pataloni albi.

Ediția inaugurală a Diner en Blanc, va avea loc în București pe data de 24 august 2017, într-o locație secretă, comunicată cu câteva ore înainte de deschiderea evenimentului prin mesaje trimise participanților. Biletele se pot achiziționa de pe www.livetikets.ro/diner-en-blanc-bucharest

Programul serii va debuta la ora 18:00 și se va încheia la ora 23:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri