Caută
Close this search box.

Irina Camelia Begu este finalistă la BRD Bucharest Open

Românca Irina Camelia Begu, 26 de ani (nr. 64 WTA la debutul turneului) este prima calificată în finala BRD Bucharest Open, după  o spectaculoasă victorie obținută sâmbătă, în prima semifinală, în fața unei jucătoare mult mai bine cotate, fostul nr.6 mondial Carla Suarez Navarro din Spania (34 WTA), favorita nr. 2 a competitiei:

Irina Begu – Carla Suarez Navarro 7-5, 7-5, după 2 ore și 10 minute de joc, cea dintâi victorie a Irinei în fața sportivei spaniole în turneele WTA, Navarro conducând acum cu 2-1 în meciurile directe.

Irina Begu (cap de serie nr.7 la București) va disputa duminică finala cu Julia Goerges, nr.45 WTA (Germania) și favorită nr.3 a competiției, cea care a învins-o în semifinală pe românca Ana Bogdan, nr. 105 WTA (România), cu 3-6, 6-2, 6-4.

Deținătoarea actuală a trofeului de la BRD Bucharest Open este chiar Simona Halep (2 WTA), care a ales să nu participe anul acesta, pentru a se putea odihni după foarte solicitantele turnee de la Roland Garros, Eastbourne și Wimbledon.

La defilare, Armata lasata fara comandant! Amnezia lui Tutuianu provoaca o criza la Ministerul Apararii

Opinia zilei
La defilare, Armata lasata fara comandant! Amnezia lui Tutuianu provoaca o criza la Ministerul Apararii

 

 

 

Irina Begu – Carla Suarez Navarro, incepand cu ora 15.

Bogdan a oferit socul zilei de vineri, eliminand-o pe favorita 1, Anastasija Sevastova, Letonia, locul 19 in lume.

Campioana en-titre de la Bucuresti este Simona Halep, care in acest an a decis sa nu participe la Arenele BNR.

Un răspuns

  1. Frumos! Insa ce este cu adevarat urat in aceasta stire, este unghiul si momentul ales pentru fotografie, nu o avantajeaza deloc pe Irina, care este o fata draguta, insa se stie clar, ca cea mai frumoasa femeie, cu cel mai cuceritor zambet, daca i se descompune -secvential- momntele cand rade sau zambeste, INTOTDEAUNA- SE VA GASI UN MOMENT(O FRACTIUNE DE SECUNDA) IN CARE acel zambet pare a fi un ranjet, iar in acest caz, cred ca in mod malitzios, a fost afisata aceasta fotografie, obtinuta prin alegere dintr-o serie de foto, sau dintr-un video…Acelasi lucru si cu Simona, (intr-o stire mai veche) este folosita o poza absolut fara farmec, unghiul surprins si afisat, este dizgratios, iar aceste fete merita -macar din partea romana- un respect mult mai mare, aratat la orice moment si oricum…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri