Caută
Close this search box.

Managerul Arhiepiscopiei Tomisului, reținut pentru evaziune fiscală. Preotul folosea bani obținuți din contrabandă

Preotul Popa Gabriel, zis Gabi Viteză, manager al Arhiepiscopiei Tomisului este suspectat a fi liderul unei grupări specializate în evaziune fiscală în domeniul comerţului cu articole textile. Acesta a fost reţinut în urma unor percheziţii, în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Buzău şi Constanţa, împreună cu alte două persoane.

Surse din Poliție, citate de News.ro, au afirmat că preotul ar fi cumpărat, cu o parte din banii obţinuţi din contrabandă, clopote pe care le-a donat Bisericii.

Celelalte două persoane reţinute sunt o călugăriţă, Dună Anişoara, şi directorul pe Achiziţii de la RATB, Badiu Florin.

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, sub coordonarea Parchetului Curţiii de Apel Bucureşti, au făcut, vineri, 25 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Buzău şi Constanţa, la locuinţele unor persoane (16), la societăţile comerciale (6) şi la instituţii, într-un caz de evaziune fiscală în domeniul comerţului cu articole textile.

Membrii unui grup infracţional format din 13 persoane cu vârste cuprinse între 27 şi 57 de ani au fost prinşi în timp ce descărcau un autotren cu haine, la un depozit din judeţul Ilfov.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat documente contabile, unităţi de calcul şi aproximativ 200.000 de euro.

Percheziţiile în această cauză continuă şi sâmbătă.

 

Un răspuns

  1. Nu le mai satura dracu pe animalele astea burtoase de popi, de averi. Unde sunt duhovnicii care ar trebui sa se ocupe de sufletele gloatei. Dupa ce vor muri astia batrani , sa vad cine le mai unple buzunarele ,moartea o sa le mai calce bisericile…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri