Caută
Close this search box.

Premierul maghiar Viktor Orban a pozat cu tricoul echipei Sepsi Sf.Gheorghe la Tușnad

Prim-ministrul maghiar Viktor Orban s-a aflat sâmbătă la Băile Tușnad (județul Harghita), la Universitatea de Vară și Tabăra Studențească organizate în cunoscuta stațiune balneară, unde a avut loc și o conferință cu tema „Europa Centrală, un punct sigur!?”. Alături de Orban, care a condus discuțiile amintitei conferințe, s-a aflat între alții și episcopul Laszlo Tokes.

În mod surprinzător, printre numeroasele subiecte abordate de premierul maghiar, precum fenomenul migraționist, interesele lui George Soros în Europa sau rorul și poziția Ungariei, s-a strecurat spre final și … fotbalul. Mai precis echipe Sepsi Sfîntu Gheorghe, recent promovată – în pemieră absolută – în Liga I a campionatului României.

După ce a subliniat și lădat performanța echipei covăsnene, care, chiar în aceeași zi, a obținut și prima ei victorie în ligă, 2-1 cu Juventus București, Viktor Orban a făcut un gest care i-a surprins pe mulți : s-a fotografiat, abordând un zâmbet larg, cu tricoul formației Sepsi Sf. Gheorghe. Pentru cunoscători, pe vremuri aceasta se numea Oltul Sf.Gheorghe și era o bună formație de Divizia B în anii 80-90.

Gestul premierului țării vecine a fost foarte aprecial la Budapesta și preluat imediat de presa maghiară. (foto MTI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri