Caută
Close this search box.

AC Milan câștigă fără să forțeze, 1-0 la Tr. Severin, cu CSU Craiova

Grei sorți pentru oltenii de la CSU Craiova, în primul lor meci oficial din cupele europene! Nu s-a întâmplat nicio minune la Tr.Severin, astfel că, veniți din celebrul Il Calcio, italienii de la AC Milan au căștigat fără să forțeze în meciul disputat pe malul Dunării :

CSU Craiova – AC Milan 0-1 (0-1).

A marcat Ricardo Rodriguez în minutul 44, din lovitură liberă, primul său gol pentru AC Milan după recentul transfer de la Vfl Wolfsburg (Germania), efectuat chiar anul acesta.

Este adevărat că nu au lipsit ocaziile la poarta milanezului Donnarumma, aici ”excelând” Mitriță, poate și Băluță, dar a fost și o bară a lui AC Milan, inclusiv multe alte siutuații de gol ale italienilor, astfel că rezultatul nu poate fi pus semnul îndoielii.

De remarcat politețea italienilor, precum și a antrenorului lor, Vincenzo Montella, care au declarat că nu a fost un meci ușor și că echipa din Craiova este un adversar valoros.

Evident, AC Milan a luat o opțiune uriașă pentru calificare în grupele Europa League (fosta Cupa UEFA), oltenilor rămânându-le totuși șanse ”matematice” pentru meciul retul de pe ”San Siro” și, desigur, unica variantă de a lupta onorabil până la capăt. (foto ProSport)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri