Caută
Close this search box.

Caz ȘOCANT! Politician reținut pentru SEX cu MINORI! FOTO!

Iată că nu numai preoții în capul de afiș al mass-medie cu apucăturile lor legate de sex. După Cristian Pomohaci, acuzat că a întreținut relații sexuale cu minori și al PS Corneliu Bârlădeanu Episcopul încă al Hușilor care este filmat în ipostaze indecente cu un bărbat și un politician a fost prins că a făcut sex cu minori.

În după-amiaza zilei de 26 iulie 2017, Poliția Prahova a reținut pentru cercetări un consilier local din oraşul Breaza, sub acuzaţia de sex cu un minor.

Potrivit presei locale, mai exact a ziaruluiincomod.ro, consilierul este acuzat că a convins un minor, un băiat în vârstă de 14 ani, să întrețină relații sexuale cu el. Consilierul este Cristian Gheorghe Brotoiu (PSD).

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, Marian Popescu, consilierul a fost reținut, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru act sexual cu un minor existând suspiciunea rezonabilă că bărbatul bănuit ar fi întreținut raporturi sexuale cu un băiat în vârstă de 14 ani. Joi va fi prezentat Judecătoriei Câmpina cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Surse apropiate anchetei susţin că politicianul ar fi convins minorul în vârstă de 14 ani să facă sex oral și că nu ar fi primul minor cu care acesta ar fi întreținut relații sexuale.

Controversatul preot Cristian Pomohaci nu se scuză, dar se retrage temporar din preoție, pe motive medicale
Șantaj la un înalt ierarh BOR: Episcopul Huşilor, Corneliu Bârlădeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri