Caută
Close this search box.

Din ciclul ”ce-am avut și ce-am pierdut”: Primăria Capitalei sărbătorește Săptămâna Mondială a Alăptării

Primăria Municipiului București, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale, alături de Asociația SAMAS – Sănătate pentru Mame și Sugari, organizează, în perioada 01- 04 august 2017, o serie de evenimente dedicate „Săptămânii Mondiale a Alăptării”.

Astfel, spitalele din subordinea Municipalității care au secții de obstetrică-ginecologie organizează workshop-uri pentru viitoarele mămici, astfel încât acestea vor avea posibilitatea să discute cu echipe de specialiști despre importanța și beneficiile alăptării și vor afla informații despre tehnica alăptării la sân. Sesiunile vor fi interactive, iar participantele vor putea afla răspunsuri atât de la specialiștii în domeniul alăptării, medici neonatologi și asistente cu experiență în neonatologie, precum și din experiența altor mame.

Workshop-urile dedicate „Săptămânii Mondiale a Alăptării” sunt gratuite și vor fi organizate în amfiteatrele următoarelor spitale: Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Filantropia – marti, 01.08.2017, ora 15.30; Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Profesor Doctor Panait Sârbu – „Maternitatea Giulești”- miercuri 02.08.2017, ora 13.00; Spitalul Clinic Nicolae Malaxa – marți, 01.08.2017,  ora 11.00; Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino-  vineri, 04.08.2017, ora 9.00.

 

Un răspuns

  1. Foarte utila aceasta campanie, felicitari celor care se implica! Trebuie constientizata importanta alaptarii pentru copil dar si pentru mama! Este ceva minunat cand tii pruncul la san si-i daruiesti hrana vie, plina de elemente nutritive de cea mai buna calitate si, multa, multa iubire! Ce bine ar fi ca la nivel national sa fie celebrata aceasta zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri