Caută
Close this search box.

FCSB ratează șansa de a deveni lider, 1-1 la București cu CSU Craiova

Fără Budescu și Alibec, cu mari probleme în defensivă și cu un antrenor, Nicolae Dică, al cărui fotoliu se clatină tot mai serios, FCSB (fosta Steaua) nu a putut învinge la București o formație, CSU Craiova, mult întărită psihic, peste noapte, de duelul direct cu AC Milan, fie el și pierdut la limită:

FCSB – CSU Craiova 1-1 (0-1). Oltenii au deschis scorul prin Băluță, după o gafă uriașă a lui Popescu, în min. 28. FCSB a fost din nou salvată, ca și la Timișoara, de fostul dinamovist Gnohere, care s-a aflat la locul și în momentul potrivit, împingând mingea în plasă, de la câțiva metri și după câteva devieri, în minutul 62. În rest, poate doar constatarea că oaspeții au fost mult mai activi și insistenți în prima repriză, în vreme ce elevii lui Dică, animați de Larie și De Amorim, introduși la pauză, au insistat mai mult și ceva mai organizat în partea a doua, forțând o egalare care a venit în mod firesc. Nicio echipă nu ar fi meritat, în aceste condiții, victoria.

Dacă ar fi câștigat, FCSB ar fi urcat în fotoliul de lider, cu punctaj maxim, 9. Așa însă, nu face decât să egaleze alte două formații cu 7 puncte, FC Botoșani și CFR Cluj, dar se clasează doar pe locul al 3-lea, după acestea două, având un golaveraj de 4-2.

Sub ochii a 11.500 de fani mai mult sau mai puțin răbdători – între care unii par să întoarcă spatele lui Becali și să se îndrepte către CSA Steaua, în Liga a patra sau a cincea – foștii steliști încheie așadar tot cu egal, ca și în partida cu Viktoria Plzen. Atunci a fost 2-2, acum doar 1-1, cu același gust dulce-amar lăsat de băieții lui Nicolae Dică, un antrenor talentat și  inimos, dar care parcă nu reușește să imprime un anume ”ceva” special echipei sale. Iar asta s-ar putea să îl coste foarte curând, cunoscută fiind lipsa de răbdare – spre deosebire de unii dintre suporterii echipei – a imprevizibilului patron Gigi Becali.  (foto Libertatea)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri