Caută
Close this search box.

ANAF, control la Rise Project după anunțul că publică o anchetă despre Dragnea și Tel Drum

Jurnaliștii de la Rise Project au anunţat că sunt în posesia unui raport secret al fostei „Doi și-un sfert”, serviciul secret al Ministerului de Interne, din care ar rezulta indubitabil legăturile șefului PSD, Liviu Dragnea, cu SC Tel Drum SA. Documentul, intitulat „Notă privind aspecte care afectează climatul socio-economic al județului Teleorman”, urma să fie prezentat în cursul zilei de joi.

Surpriză, însă! Reprezentanții Rise Project au anunțat, pe contul de Facebook, că nota secretă anunțată va fi publicată cu întârziere, deoarece redacția a fost vizitată inopinat de inspectorii ANAF.

„Tocmai am fost vizitați la redacție de inspecția Antifraudă de la ANAF, control inopinat. Florin Tunaru, vicepreședinte ANAF, a fost trezorierul PSD Teleorman și asociat în Fundația pentru Politici Social Democrate cu Liviu Dragnea”, scrie Rise Project.

Liviu Dragnea a negat că ar fi trimis controlul ANAF la Rise Project. „Acum aflu de asta. Regret această situație”, le-a spus el jurnaliștilor de la portalul de investigații.

„Am aflat din presă că inspectori ai ANAF au descins în redacția Rise Project. Întrucât, de ceva vreme, Rise Project publică subiecte legate de persoana mea, vreau să fac următoarele declarații:

1. Nu am nici o implicare în prezența unor inspectori ANAF în redacția Rise Project.

2. Sunt indignat de ceea ce se întâmplă.

3. Am sentimentul că se încearcă compromiterea mea.

4. Faptul că o instituție de presă scrie despre un om politic nu trebuie să aibă nici o legătură cu implicarea instituțiilor statului în viața acelei instituții de presă.

5. Acest tip de comportament a existat în timpul unui regim prezidențial de tristă amintire, când instituții de presă ostile acestuia erau ținta instituțiilor de forță.

6. Cer ca ministrul de Finanțe și șeful ANAF să dea explicații imediat privind prezența inspectorilor ANAF în redacția Rise Project.

7. Vreau ca aceste explicații să fie publice”, a spus Dragnea, citat de digi24.ro.

FOTO: paginademedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri