Caută
Close this search box.

Annette Bening este preşedintele juriului la Festivalul de Film de la Veneţia

„Era momentul să întrerupem lunga listă de preşedinţi bărbaţi şi să invităm o strălucită şi talentată femeie să prezideze juriul competiţiei internaţionale”. Este mesajul transmis de curând de Paolo Baratta, preşedintele consiliului director al Bienalei de la Veneţia, care a numit-o pe actriţa Annette Bening preşedinte al juriului la cea de-a 74-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, ce va avea loc între 30 august şi 9 septembrie.

“O actriţă sofisticată şi instinctivă, capabilă să portretizeze nuanţe complexe ale personajelor, Annette Bening aduce rolurilor sale înţelegerea, căldura şi eleganţa naturală, care fac ca vizionarea filmelor ei să fie o experienţă minunată”, aşa o descrie Baratta pe actriţa care a jucat în ”American Beauty” (pentru care a fost premiată de Sindicatul Actorilor Americani), în ”Being Julia”, sau ”The Kids Are All Right” (cu ultimele două câştigând două Globuri de Aur).

”Abia aştept să văd filmele şi să colaborez cu membrii juriului, să celebrăm cele mai bune pelicule din lume de anul acesta”, şi-a arătat Annette Bening entuziasmul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri