Caută
Close this search box.

Copiii-sclavi din România produc sute de mii de euro pe an, fiecare, în Occident

Câteva zeci de copii din Țăndărei au ajuns la Paris, recent, pentru cerşit şi furt. Deşi fenomenul este cunoscut de mai mulţi ani şi a fost reclamat de occidentali, traficul cu minori continuă în ţara noastră. De ce? Doar în Spania, copiii-sclavi din România produc 300.000.000 de euro pe an!

Lotul plecat din Ţăndărei  este format din minori cu vârste înmtre 12 şi 15 ani vânduți de părinții lor cu sume între 7.000 şi 8.000 de euro/bucată. Aceşti copii vor trece printr-un fel de carantină unde vor fi triaţi, care pentru cerşit, care pentru furturi sau prostituţie.

Fiecare dintre aceşti minori vor câștiga pentru stăpânii lor, din activităţile mai sus menţionate, aproxiamtiv 300.000 de euro pe an.

Conform datelor furnizate de o persoană care cunoaşte în amănunt acest anturaj şi care a fost dispusă să vorbească, sub protecţia anonimatului – altfel îşi riscă viaţa -, rețeaua mafiei cerșetorilor români din Occident numără câteva zeci de mii de persoane. Doar în Spania, de pildă, operează circa 1.000 de copii-scalvi, cu vârste între 7 și 17 ani. Printr-un calcul simplu putem deduce că reţeua produce, doar în Spania, 300 de milioane de euro pe an!

Din reţelele de trafic cu minori fac parte şi funcţionari publici

Din rețea fac parte și ”oamenii-fantomă”, persoane născute în România care și-au contruit o identităţi false în Vest. Sursa noastră din Franța spune că aceste persoane cu identitate falsă scot copiii prinși la furat de la poliţie, pe proprie răspundere, pentru că legea le permite acest lucru, apoi dispar cu ei în altă țară.

În anul 2010, Scotland Yard atrăgea atenţia României că grupuri organizate de cerşetori şi hoţi minori, plecaţi de la noi, au invadat Regatul. La presiunile europene, au fost identificaţi câţiva dintre şefii reţelelor de trafic de copii: Titi Aghiotantul, Poligrad, Bocic, Marian Miliardaru, Talianu. Acestora li s-au confiscate locunţe şi maşini de lux.

Minorii pe care îi racolau erau folosiţi la infracţiuni, cerşetorie şi la perversiuni sexuale.

Printre persoanele implicate în aceste reţele, procurorii DIICOT au identificat şi funcţionari publici din ţara noastră.

Din informaţiile de care dispunem, în urma acţiunilor autiorităţilor, reţelele nu numai că nu au fost destructurate, ba chiar au înflorit!

2 răspunsuri

  1. Intr-o tara unde -prin definitie impusa de realitate- conducatorii sunt animale inferioare de prada, populatia(la modul foarte general, adica mai toata) este o populatie de sclavi, fie pe teritoriu autohton(daca mai este!) , fie aiurea in strainatate…Sigur ca exista leac si pentru aceasta boala sociala, insa asa-zisa intelectualitate romaneasca(care ar trebui sa reprezinte doctorul social) este -deasemeni- o adunatura cu ifose savante, dar care habar-nu-au ce inseamna cateva cuvinte cheie in societatile cu adevarat emancipate si dezvoltate, cuvinte precum „ordine si disciplina’, „echitate si justitie sociala”, „prosperitate generala” si -nu in ultimul rand, cavantul „pragmatism”, care este folosit doar in sens foarte individual(la romani se poate confunda cu hedonism) si -deobicei- pentru termen scurt, romanii nu au in vedere decat daca au asigurata si o minima masa de de seara, saptamana viitoare nici nu-si gaseste loc in gandurile lor…Asa se face ca Romania niciodata in istoria ei nu a avut un aliat fidel, mai ales dintre vecini, iar acum cand are o ocazie sa se alieze la modul cel mai intim cu Imperiul Imperiilor(***) si sa croiasca-pentru toti romanii- un drum de exceptie, romanii prefera sclavagizarea si in tara si afara…Romanii, un popor mai mult decat ciudat…(*** desi USA si-a capatat Independenta fata de Anglia prin razboi, totusi a ramas cea mai fidela asociata a UK, asa cum sunt si celelalte cateva mari puteri ale lumii(mai ales economic), Canada, Australia cat si Japonia, care prin alianta cu USA, dovedeste ca este bine-si pragmatic- sa fii aliat chiar si numai cu un prieten al Angliei…)

  2. Ministrul educatiei: mai multe licee se vor desfinta.(…)

    2-Anul in care religia va dispare este mult mai aproape decat credem.
    „Țările cu cel mai ridicat standard de viață se îndreaptă către ateism. Această schimbare atrage atenția asupra viitorului lumii, scrie huffingtonpost.com.
    Tarile vizate sunt Belgia, Cehia, Danemarca, Franța, Germania, Japonia, Olanda, Suedia și Marea Britanie…
    … Printre țările cu cele mai multe persoane care au declarat că religia nu mai face parte din viața lor se numără Spania, Coreea de Sud, Canada, Elveția, Uruguay, Germania și Franța.
    ______–––_____Acest ministru al educatiei-cat si cei care i-au dat idea si cei care o sustin- uita esenta lucrurilor ca scolile nu sunt facute pentru interese politice sau ale dascalilor, ci pentru -si numai – in interesul copiilor, care mai bine primesc putina educatie, decat deloc…E absurd sa desfintezi aceste scoli( exceptie probleme demografice) atata timp cat situatia este data de submediocritatea dascalilor, acestia trebuie doar inlocuiti, iar daca este vorba de mediul rural, liceele intercomunale ar trebui sa fie inmultite si chiar sa fie ridicate campuri intercomunale universitare, unde -in timp- se va cristaliza un mic orasel academic.Iar aceasta pentru ca o societate avansata(cu rezultat final, prosperitate generala) se obtine prin DESCENTRALIZAREA educatiei/culturii…Mai mult, avand in vedere situatia existenta, aceste scoli ar trebui sa se bazeze pe invatarea masiva a doua limbi straine, de sugerat Engleza si Spaniola, un absolvent care vorbeste fluetn(si scrie corect) aceste 2 limbi, odata plecat din tara, va avea sanse f. mari ca din prima zi sa fie angajat ca personal auxiliar in clasele din diverse scoli, tocmai pentru ca stie 3 limbi…La fel si in angajarea la o firma cu afaceri internationale…Cel mai potrivit ar fi angajarea de persoane care au locuit 4-5 ani de zile in tarile unde se vorbeste limba respectiva si o vorbesc si scriu f. bine, sau chiar nativi din respectivele tari, succesul in a invata-chiar simultan- 2 limbi straine, nu are legatura cu IQ-ul ci cu exercitiul, repetitia, iar o scoala cu orar ZILNIC de limbi straine(chiar 2-3 ore/zi) nu poate sa nu aiba succesul asteptat…Plus, ca acest lucru le va creste vertiginos, elevilor, self-esteem-ul, care ii va conduce la noi aspiratii si succese…///

    2-iata ca Natura, asa oarba cum este, are leac si de cea mai crunta boala a omenirii, iar aceasta pentru ca in acest haos numit Univers, sunt puncte unde a aparut o lumina mai puternica ca a mii de sori, este INTELIGENTA UMANA, care l-a transformat pe om (desi inca putini) in adevaratul dumnezeu…De ce credeti ca creaturile hidoase numite popime(ca principiu, materializarea Satanei pe pamant), in Romania, fac tot ce este posibil sa creasca numarul de biserici? Tocmai pentru ca stiu ca sfarsitul le este aproape si -de pe urma ultimilor fraieri-vor sa se capatuisca pentru generatii…Iar „intelectualitatea” romana doarme si viseaza ca prin fum de opiu, ba mai mult , in scurtele treziri, scriu „articole” si carti, in care apara si suporta clerul(ceata lacustelor, haita sacalilor, etc.) distrugator…Tocmai de acea guvernele romanesti intotdeauna au pus adevarata educatie pe planuri inferiore, iar in contrast , s-au infratit cu clerul, pentru ca stiu si ei ca numai o populatie ignoranta si tinuta in intuneric si frica, poate fi exploatata si manipulata, oricand si oricum…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri