Caută
Close this search box.

Cramele Huși, cumpărate de americani! Busuioaca de Bohotin, pe mesele asiaticilor

O companie din SUA a cumpărat Cramele Huși, unul dintre cei mai mari producători de vin din Moldova.

Compania are în portofoliu branduri ca Busuioaca de Bohotin, Dealurile Hușilor, Castelul Dintre Vii, Mihai Viteazul, Inima de Haiduc, Zghihara de Huși.

Compania, numită VinDacia Holdings, a fost deschisă în America cu intenția declarată de a cumpăra vinării din România. Vinul produs de la Cramele Huși va fi, prin urmare, introdus pe piața din SUA și Asia.

VinDacia a început deja să promoveze calitățile vinului românesc pe piața americană și cea asiatică, explicând potențialilor clienți că România produce vin de peste 4.000 de ani și că ocupă locul 6 în Europa și 13 la nivel mondial în privința producției de vin, potrivit profit.ro.

Un răspuns

  1. Ei ne cumpara vinurile, noi le cumparam sosurile…chiar daca vin la pachet cu Patrioatele!(in fond si vinurile se vand -tot la pachet!-impreuna cu cramele!)http://eazi.ro/userfiles/hp/ANDO_a58.JPG Klausul mioritic la piatza de lux”: Cu cat dai Patrioatele, bade Donald, ca m-a trimis Carmenella sa cumpar cateva…:_______________–––________…Se vand numai la pachet, impreuna cu Louisana Hot Sauce”, iar acesta numai de la 2 GALOANE, in sus…Se incalzesc la foc mic (adica foc cu foc!) si se inghit pe …nerasuflate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri