Gluma a fost făcută de antrenorul australian al Simonei, Darren Cahill, într-un interviu pentru treizecizero.ro, în care a explicat schimbarea de mentalitate a româncei din ultimii ani.

„Devine mai mult australiancă. Ar trebui să fiți atenți, pentru că s-ar putea să v-o furăm!”, a spus Cahill, care e convins că Halep va deveni numărul 1 mondial.

„Nu există limite aici. Roger Federer încă își mai îmbunătățește părți ale jocului său și are 35 de ani. În pregătire, Simo va continua să abordeze toate aspectele jocului. Jocul ei de tranziție între apărare și atac, serviciul, greutatea și impactul mingilor ei – toate astea vor deveni mai bune.

Cred cu tărie că va fi o jucătoare și mai bună în 2018 decât este în 2017. (…) Cred că va ajunge pe locul 1 și asta-i tot”, a mai spus Cahill.

Australianul e sigur că Simona Halep îşi va îmbunătăţi şi jocul la fileu, pe seama căruia se amuză în acest moment.

„Cu siguranță că poate să urce mai mult la fileu! Va zâmbi dacă citește asta, pentru că-i un reminder zilnic pe care i-l fac. Este, de asemenea, și un exercițiu zilnic la antrenament, ca să-i amintească să urce mai mult. Ia mingea care cade din aer și nu-ți lăsa adversara să repornească punctul. Voleurile ei sunt foarte bune, dar Simonei îi place să viziteze fileul la coin toss și la strângerea de mână de la final.

Dacă citești asta, Simo, «mergi mai mult la fileu»”, a mai declarat Darren Cahill, potrivit digisport.ro.

148 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here