Caută
Close this search box.

De ce erau foarte mulți minori cu dizabilități în 1989: Ceauşescu le oferea extratereştrilor copii pentru experimente

Una dintre primele imagini care au făcut înconjurul lumii despre România sub Ceauşescu a fost aşa-numitul lagăr de exterminare a copiilor cu handicap de la Cighid, judeţul Bihor. Iată o explicaţie şocantă privind fenomenul: dictatorul oferea extratereştrilor copii pentru experimente.

Spiegel TV a transmis în 1990 imagini cu copii numai piele şi os, care trăiau în lanţuri, în paturi de fier şi în propriile fecale în căminului de la Cighid. Capacitatea căminului era de 120 de paturi, dar jumătate dintre aceşti copii mureau în fiecare an. Centrul era situat într-un fost castel, revendicat cu succes de familia contelui maghiar Tisza.

Publicaţia mexicană Zolcalo Saltillo a lansat o explicaţie foarte ciudată despre situaţia acelor copii. În articolul ”Los crueles experimentos con ninos de Nicolae Ceauşescu” publicaţia susţine că fostul preşedinte Ceuşescu avea legături cu extraterestri, cărora le oferea o parte din numărul copiilor nedoriţi din orfelinate, pentru diferite experienţe.

Informaţia a apărut în Mexic

Plecând de la realitatea că la acea vreme avortul  era strict interzis, în condiţile în care măsurile de contracepţie se găseau foarte greu, natalitatea a înregistrat în România socialistă o creştere forţată. Astfel, orfelinatrele s-au umplut cu minori nedoriţi de părinţi, în special cu cei cărora metodele extreme folosite de femei opentru a induce avorturi, nereuşite, le-au cauzat nou-născuţilor malformaţii.

Potrivit ziarului mexican Zalcalo, serviciile secrete din Statele Unite au descoperit că dictatorul communist avea legături secrete cu extratereştri. Având ca sursă un fost agent secret american, publicaţia menţionează că Ceauşescu obişnuia să se întâlnească frecvent cu extratereştri cărora le dădea copii din orfelinate pentru diferite experimente.

”Ziarul Mexican concluzionează că acei copii au fost preluaţi de fiinţe bizare şi supuse unor intervenţii, lucru care ar putea explica parţial numărul mare de orfani cu dizabilităţi descoperiţi în instituţiile din România, la scurt timp după căderea comunismului”, ne-a explicat general dr. Emil Străinu, care releatează despre acest caz în cartea ”Baze extraterestre şi OZN pe Lună, Pământ şi Marte”.

Altfel spus, mexicanii sugerează că o parte a acelor minori aveau handicapuri induse de intervenţiile experimentale făcute de extratereştri pe corpurile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri