Caută
Close this search box.

După ce au scufundat ambarcaţiunea ruşilor, oile noastre i-au invadat pe militarii americani

La Mihăeşti – Vâlcea vin americanii. 2.500 de soldaţi NATO vor ajunge în comuna vâlceană pentru un exerciţiu militar. Ieri au avut primele surprize. Un cioban a intrat cu oile peste corturile americanilor şi a fost nevoie de intervenţia autorităţilor pentru a scoate mioarele din spaţiul rezervat soldaţilor.

“Mai sunt şi mici incidente. Se apropie mai mult decât este cazul. Ei au împrejmuit cu gard şi problema e că în gardul respectiv au curent slab”, spune Sabin Popa, secretarul Primăriei Mihăeşti, potrivit saptamana.net.

Tabăra militară a fost amenajată în urmă cu o săptămână. Imediat cum au început să apară camioanele NATO, autorităţile locale au reabilitat Drumul Judeţean 647 din localitate pe o distanţă de doi kilometri, pentru a le asigura militarilor condiţii mai bune de transport.

Nici n-au terminat soldaţii de amenajat tabăra militară, că au început şi zvonurile în localitate. Ieri, oamenii au fost informaţi că, începând cu 10 iulie, vor ateriza mai multe elicoptere militare. Exerciţiile la care vor participa peste 2.500 de militari NATO vor avea loc în zilele de 16, 17, 19 şi 20 iulie. La sfârşitul lunii iulie, tabăra va fi desfiinţată.

FOTO: saptamana.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri