Caută
Close this search box.

Festivalul Strada Armeneasca

Salutam cea de a patra editie din Bucuresti a Festivalului Strada Armeneasca ce aduce publicului participant o picatura de cunoastere ale istoriei si culturii acestei minoritati din tara noastra.

Evenimentul se va desfasura in plin centru al capitalei, in curtea Bisericii Armene si pe strazile alaturate pe care se intandinea odinioara Cartierul Armenesc.

Cele trei de zile de Festival, 28-29 si 30 Iulie 2017, permit trecatorilor sa se intersecteze cu obiceiuri armenesti, sa vada piese de teatru (proiectate pentru toate varstele, ateliere de confecti papusi pentru copii), sa descopere muzica si dansul traditional, caracterele alfabetului, mirodeniile specifice gastronomiei lor, influentele romilor, evreilor, turcilor, grecilor in cultura si viata acestii natii vechi.

Uniunea Armenilor din Romania in colaborare cu Primaria Capitalei, Primaria Sectorului II si Departamentul Relatiilor interetnice sustin acest proiect si ii invita pe cei care nu au plecat inca din Bucuresti sa ia parte la o lectie de istorie, de cultura, de bucurie, de cunoastere, de relaxare. Intrarea este libera.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri