Caută
Close this search box.

Gorj. Saloanele de înfrumusețare unde se face videochat, luate la puricat de polițiști

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj efectuează, marți dimineața, 16 percheziții pe raza municipiului Târgu-Jiu, la sediile unor societăți comerciale și locuințele unor persoane fizice, bănuite de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, fiind vizate unele saloane de înfrumusețare ce desfășoară activitatea de videochat, conform IGPR.

Un număr de 10 persoane urmează să fie aduse cu mandat la sediul poliției, pentru audieri, precizează sursa citată.

Persoanele vizate ar fi creat un prejudiciu la bugetul statului peste 500.000 de euro din activitatea infracțională.

La acțiune participă ofițeri din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Gorj și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu.

8 răspunsuri

  1. Adevarul e ca din videochat, la ora actuala, in Romania, se castiga cel mai bine. Eu am o prietena care, desi a terminat Psihologia la Universitatea din Bucuresti, profeseaza ca model de videochat la http://www.charmstudios.ro si ii merge super bine. 🙂

  2. Ar fi trebuit sa-si declare public activitatea si nu mai aveau nicio problema acum, caci videochatul este legal in Romania din 2003. Sunt atatea studiouri de videochat serioase, cum este si cazul lui http://www.studio-20.ro/, care-si platesc taxele si impozitele, care ofera contract si toate cele necesare pentru ca fetele alea chiar sa simta ca muncesc pentru ceva adevarat.

  3. Este un domeniu riscant, poate dorinta de a avea bani sa te conduca sa nu lucrezi tocmai legal, insa in mod sigur acest lucru te va afecta la un moment dat.

  4. O suam destul de mare, o solutie buna pentru a evita astfel de probleme este sa lucrezi legal sau cu un studio profesionist, vei avea un vent destul de mare, fara probleme.

  5. Este destul de clar pentru toata lumea ca nu toate studiourile lucreaza legal, aici este si vina unor modele care accepta acest lucru. Daca totusi iti doresti sa lucrezi intr-un studio legal, te sfatuiesc sa te informezi foarte bine inainte de a alege studioul, asa am procedat si eu cand am ales https://www.livestudio.ro/ si nu regret decizia.

  6. In conditiile in care nu reusesti sa lucrezi legal in acest domeniu, mai ales ca ai posibilitatea, astfel de situatii sunt inevitabile.

  7. Cea mai simpla forma in care poti avea profit si sa nu ai un stre este sa deschizi un salon. Cererea este destul de mare pentru locurile de munca din acest domeniu.

  8. Fetelor cel mai bine colaborati cu un studio profesional. Videochatul este 100% legal in Romania, insa nu asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri