Caută
Close this search box.

Înscrierile în programul „Bicicliști în București” au fost suspendate

Primăria Capitalei a anunţat, în această seară, ca a suspendat procesul de înscriere în programul „Bicicliști în București”.

4.136 de cereri au fost depuse la Centrul de relații cu publicul, iar pe adresa de email au fost primite peste 14.500 de solicitări.

„În urma numărului foarte mare de solicitări primite, Primăria Capitalei a luat decizia să suspende procesul de înscriere în program până la procesarea tuturor cererilor sosite prin email și eliminarea tuturor înregistrărilor multiple sau care contravin în alt fel regulamentului.

După ce toate cererile vor fi procesate și vor fi primit număr de înregistrare, se va proceda la filtrarea bazei de date pentru înlăturarea înscrierilor multiple, dat fiind faptul că regulamentul prevede clar că fiecare cetățean poate solicita un singur voucher.

Pentru a se putea garanta principiul „primul venit, primul servit” în alocarea voucherelor, cererile vor fi înregistrate în funcție de data și ora procesării, în cazul celor depuse la ghișeele Centrului de relații cu publicul, respectiv după data și ora primirii solicitării în serverul Primăriei, în cazul celor trimise prin email.

După efectuarea tuturor acestor operațiuni, va fi publicată pe site-ul pmb.ro, la secțiunea „Bicicliști în București”, lista numerelor de înregistrare ale tuturor cererilor admise.”, comunică Primăria Generală a Capitalei.

În funcție de numărul total al cererilor validate, va fi supus aprobării Consiliului General al Municipiului București, în viioarea ședință, un proiect de hotărâre prin care să fie suplimentat numărul de vouchere acordat în acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri